Vastgoedmanagement

SW Real Estate Management biedt u het complete dienstenpakket van commercieel, technisch en financieel management. In onze benadering zijn deze drie onderdelen niet los van elkaar te zien. Een kleine fout in de administratie of een onopgeloste technisch klacht kan al snel leiden tot ontevredenheid bij de gebruiker en tast daarmee ook het commerciële aspect aan. Om hoogwaardige kwaliteit van vastgoedmanagement te realiseren, hebben wij daarom regelmatig overleg met de gebruikers zodat we exact weten wat er speelt.

Verhuur

Voor verhuuractiviteiten hebben wij naast ons eigen netwerk goede contacten met externe makelaars waarmee wij samenwerken. Wij maken graag gebruik van de expertise van partijen waar we mee samenwerken, maar behouden daarbij zelf altijd de regie. Voor u blijven wij dus het aanspreekpunt.

Technisch management

Op technisch vlak kunnen wij zowel de eigenaar als de gebruiker op deskundige wijze adviseren.

  • Wij houden uw object in de door u gewenste technische staat van onderhoud.
  • Lossen complexe problemen op, die een optimaal logistiek gebruik in de weg staan.
  • En adviseren u op het gebied van nieuwe technische ontwikkelingen, regelgeving en duurzaamheid.

Op specialistische vakgebieden, zoals duurzaamheid en energiemanagement, werken wij samen met externe specialisten. Daarbij trekken we gezamenlijk op met eigenaars en gebruikers en combineren investeringen vanuit de eigenaar met verlenging van huurcontracten. Dit levert voor zowel de eigenaar als de gebruiker voordeel op.