Welkom bij SW Real Estate Management

Bent u op zoek naar een vastgoedmanager die u scherp houdt in plaats van andersom? SW Real Estate Management is dan uw partij.

SW Real Estate Management is gespecialiseerd in het vastgoedmanagement en asset management van logistiek vastgoed. Door onze focus op logistiek beschikken wij over de specialistische kennis en ervaring om met u mee te denken in het management van uw vastgoed.

Voor projectmanagement of vastgoedadviezen bij (ver)koop of (ver)huur kunt u ook bij ons terecht. Bij ons vindt u dus alles onder één dak. Wij zijn uw aanspreekpunt voor alle activiteiten in het vastgoedproces.

 

Voor zowel eigenaars als gebruikers beheren wij uw vastgoed op een proactieve manier om vooral kwesties op te lossen in plaats van hier slechts over te rapporteren. Centraal staat daarbij de opdrachtgever te ontzorgen en gelijktijdig het rendement op uw vastgoed te optimaliseren.

SW Real Estate Management is een organisatie met een "no nonsense" cultuur. Wij houden van een directe aanpak, zijn flexibel en hanteren korte communicatielijnen.